neljapäev, detsember 15, 2005

Nädala keskpaik on läbi, mis siis edasi?

Pikkuperjantai kulges valutult paari veiniklaasi seltsis vaadates kuidas inimesed ümberringi pöördumatult vananevad. Pöördumatult, aga siiski kenasti, mitte liiga järsult ja mitte liiga muretsedes, et apimaolenniivanateekslapse.

Lugesin täna mingit artiklit eksootilisest balkani joogist slivoitch ja kuna mul tekkis selle hõrgu rüüpe vastu huvi, siis otsisin internetist lisa. Ikka on hea omada ka teist arvamust: "Another sick monkey brought slivovitch, which I think is distilled from plums. Nasty paint thinner, that is. Throwing a sacrificial glass of it over the fire made a cooool blue fireball however." :)

Aastavahetuse peole registreerimine on mõnusasti alanud ja mure, et keegi ei tule hakkab taanduma. Paljud küll on tänavu arvanud, et Berliini pidu on ägedam kui Eestis tehtav, aga see eest oma on kodune, mõnusam ja soojem ma arvan. Ja ilutulestik on ka ägedam :) Aga te ikka regage sinna ka rohkem! Liiga intiimset istumist ei taha ja bänd vajab (mida) rohkem (seda uhkem) publikut.

A nüüd siis plaanime veel ka nädalavahetust. Täna majandusklubi ja brits, homme ilmselt teeb briti ja iirimaa parim ratsutaja ülevaate oma rännakutest ja briti bõkkide kommetest joomisel ning siis... siis on jõulupidu. Oleks esmaspäeval tööpäev, siis ma hoiaks ennast tagasi... aga... :)