kolmapäev, juuni 28, 2006

Tartu suvi

Mulle lubati, et Tartus suvel inimesi ei ole, et tühjadel tänavatel ulub tuul ja keerutab tolmu. Sittagi. Rahvast voorib vasakult ja paremalt, butiikides on järjekorrad, trendiinimesed viiplevad ja karjuvad teineteise nimesid. Anyway, I'm here for a buzz.

Kaubamaja on loll karp. Juuksurit seal ei ole. Võib-olla tartus üldse ei ole, tekkis siin hetkeks mõte vaadates üldist juuste pikkust. Või siis ma ei peaks otsustama ainult pirogovi põhjal. Igatahes kui viicin otsin edasi.

Tartus maksab Alice Imedemaal koos Navitrolla kujundustega 145 krooni ja originaalis (sarjas populaarseid pingviiniklassikuid) 35. Vaatasin Navika pildid poes ära ja hoidsin selle pealt 110 kokku.

Hakkan ka vanaks ja leebeks muutuma (nagu inno ja irja vahepeal?). Eile ühe meediadiskussiooni käigus poetasin lause, et olen ka ise toimetaja. "Delfis?" küsis teine vestleja praksselt automaatse küsimuse. Tekkis paus. Miski minus kisendas "Jaa!!! Vasta jaaa!!!", aga mingil põhjusel, see peab olema iseloomu pehmenemine, raputasin pead. Tegelt oleks võinud lõbus olla.

Raamatuid loe Tartus suvel ükskõik kus väljaarvatud Rüütli tänaval, kuna siis arvavad kõik tuttavad, et sa ostsid selle 1 krooniga Gildi Antiigist ja oled ültse vaene bastard. Ma ostsin selle 35-ga Ülikooli Raamatupoest!!! 8|