esmaspäev, september 11, 2006

Alguses oled kena ja siis teed suuri tegusid

No ma ei usukunud küll, et selline nädalavahetus tuleb, aga tuli. Reedel vaatasin kodus telekat, laupäeval olin ehitusel abiks, õhtul käisin saunas ja pühapäeval seenel ning superkinos Lottet vaatamas. Uskumatu. See tuli kuidagi hiilivalt. Pidevalt oli sihuke tunne, et teen selle asja veel ära ja siis kohe läheb peoks. A läks teisiti. Ja nüüd on tulemus käes. Esmaspäev, mõte lendab kiirelt, kõik sujub... nagu mingi tööinimene juba :(

Siiski viimasel hetkel suutsin oma energia suunata ajaviitesse ja asusuin uurima veidi ühte wikit ja siis nüüd installisin FireFoxi ära. Mingit vajadust ei olnud, aga kuna kõik kiidavad, siis tuli trendiga kaasa minna. Siiamaani olen täista rahul.

Mis vaiksesse nädalavahhe puutub, siis rõõmuga kuulsin, et ma ei olnud ainus, kellel lõpuks vaikelu välja kukkus. Niiet seoses mitmete näidetega saab taas tähtede seisu süüdistada, mitte oma hooletuse arvele viisakat käitumist panna.

Lotte ei olnud päris Shrek2 pean tunnistama. Lepatriinude jõulud oli ikka hulga friigim. A Lotte pold ka halb, ehkki puhtalt lastekas.