esmaspäev, veebruar 07, 2005

Peale puhkust.

Tere, minu postituste ilmumises siin oli nüüd väike puhkus. Tahtsin puhata nädala, aga no ei vea välja, jube kirjahimu on tagasi tulnud. Puhkan käesolevaga parem mittekirjutamisest. Võtan kokku paar fakti, mis vahepeal teada olen saanud.

Smilers ei ole enam nii sitt pänd kui varemalt. Nimelt on sealt lahkunud SalSaller Wannabe, üks nõmik kes muudkui laval ringi laias, ühtegi pilli ei mänginud ja niisama imes. Nägin neid eelmisel nädalal Amigos, kui läksin sinna Inese esinemist vaatama. Nii on kaval ennast reklaamida, et paned sildile Ines ja siis tuled hoopis ise. Meile oli see üllatus muidugi ainult meeldiv.

Nädalavahetusel käis trall. Talvepäevadel on sport see, mis terad sõkaldest eristab. Esimesel õhtul lähevad osad sõklad kohe magama, kuna järgmisel päeval on ju vaja sporti teha. Tera vannabeed jäävad veel tiksuma, tugevamad üle südaöö. Laekusin baasi tagasi seitsme paiku hommikul ja osalesin terade ja sõkalde eristamises juba paari tunni pärast, selleks isegi üles ärkamata. Õhtuks olid enamus sõklaid eraldatud ja magasid või lihtsalt ei joonud eriti. Meie teradega lõime aga taas peo püsti ning ka Otepää ööklubis korra majja.

Eile laekusin koju kell 19 paiku, jäin kohe magama, ärkasin veel korraks õhtul, vaatasin telekast selle koha ära kus Herküül Puaroo igapühapäevaselt istujatele ette luges kes seekord mõrvar oli ja taas laksti magama. Hommikul ärkasin nagu ikka 1 minute enne äratuskella. Vot.