teisipäev, september 12, 2006

poliitika kisub aina lõbusamaks

Seoses hea uudisega, et vaimuhaigeid enam moesõudele ei lubata, tekkis idee, et nad võiks ka mujal nähtavatel kohtadel ära keelata. Samuti teha koostööd tervisekaitse organisatsioonidega, psühholoogidega jne ning olekski maailmal kuivem ja puhtam tunne.

Igatahes on käimas kena poliitikasügis ja ma ei jõua ära oodata millal osadel presidendikandidaatidel närvid üles ütlevad. Veidi närvilisust on isegi näha juba. Erinevalt eelmisest korrast kui peale valimisi meedia kummardus ja ütles, et kui valiti kommar pressaks, siis OK, aktsepteerime, siis see kord nii ju ei lähe. Lootus, et rahvas vait jääb peale valimisi on nõrk, tulemas ju valimisaasta. Kuni RK valimisteni ma usun saab just Rüütel olema see kollane märg švamm millega Etsi ja Villut vastu kaela nüpeldatakse, et nad kommari pressaks tegid. Veidi liiga haisev elu isegi väikeriigi pressale. Ei tea kas Ansip käsutatakse jälle eesliinile härrasid kaitsma? Huvitav kes tuleva aprillis presidendiks valitakse, kui eelmine närvipingest otsad annab kolmnurgas pere, meedia, ülemused? Ets ise?

Ja ei saa ka meediat lahmimises süüdistada, kuna niigi minuarust hoitakse ennast tagasi, kui kuulata ajakirjanike üldist meelsust siin-seal. Uut laulvat revolutsiooni näiteks ette kajastada ei lubatud.