teisipäev, november 06, 2007

Veel eelmisel teemal

Delfis räägivad, et eelmine Ärapanija oli halb. Minuarust oli see väga hea.

No kuidas on võimalik saadet, mille nimi on ÄRAPANIJA (!) süüdistada selles, et nende naljad balanseerivad halva nalja piiri peal ja nad näitavad asju, mis võivad kedagi häirida. Ainult tartu pärdikud võiks selle kohta karjuda, et see on war-on-terror, kontsernipoolse alandamise näide jne, aga isegi nendele meeldis! Oh vaatajad, telekal on pult, nii nagu reklaami ajal võtad teise kanali, nii saab seda ju ka teha siis kui ohtliku nimega saade telekast tuleb. See delfi artikkel on ju võrreldav umbes nii, et "õhtul hakkas telekast tulema pornot ja see ei lõppend ega lõppend ma pidin seda hommikuni vahtima ja lapsed ei läinud ka magama".

Saates on emotsioon ja see toobki vaataja teleka ette.

Ainus mis mulle ei meeldinud oli, et nad on laisaks läinud ja püüavad saatesekundeid võita sketside kuntslikult pikemaks venitamisega :( Selle asemel võiks olla paar väga ebakorrektset nalja rohkem.

Ja muuseas - ma olen selles küsimuses vägagi korpulentne! Olen olnud väga halva nalja saate produtsent, see saade kogus omale tõelise fännkonna, seda kiitsid siiralt näiteks Jüri Pihel ja Toomas Lepp ning kõrgeima autasuna keelati see lõpuks ära. Just õigel hetkel keelati, kui tiim väsima hakkas ning emotsioon hajuma.