kolmapäev, detsember 29, 2004

Rock Cafe on sitt puhvet!

Käisin eile, täiesti masendav. Hinnad on neil madalad selleks, et motiveerida töötajaid vähem teenindama. Baaris töötab korraga maksimaalselt 2 tsikki, kellest ühe ülesanne on õlut valada ja teine müüb. Kuna õlle valamine võtab rohkem aega kui rahaga jantimine, siis teine ei tee niikaua mitte midagi. Mida klientidele vastata kui need midagi küsivad on neil peenes kirjas põrandale kirjutatud, niiet kui kõnetad jõhvikat, siis vaatab ta kohe põrandale, aga kuna ruum on hämar, siis ta vaeseke ei näe midagi lugeda ja sa jäädki ta pealage passima. No tegelt ma liialdan, kolmandal küsimisel ta justkui raputas pead.

Baaris oli müügil ainult viin ja õlu. Ei mahla, ei jääd, ei konjakit, ei midagi!!! Järjekord oli rohkem kui 30 minutit! Baaris liikuv baaritöötaja teatas vaid, et "tellige baarist" üle õla. Masendav urgas. Garderoob oli ka täis, aga nad vähemalt rääkisid klientidega.

Ilmselt olen vanaks jäänud ja ei oska hinnata puhveteid mis on mõeldudki nii, et ostad väljast poest pudeli viina, jood ära ja hiljem sees ainult lonks õlut ja lalisema. Hea veel, et eile vaheletrügimise nipp meelde tuli peale 20 minutit järjekorras.

Sõpruse Puiesteel on ka uued ideed otsas ja kontsert pani rahva korralikult kaasa elama alles sõnadega "vabrikute kõrval". Tark bänd annaks oma teise plaadi välja esimesena ja siis alles esimese plaadi - oleks kvalitatiivne progress.