neljapäev, märts 24, 2005

Fuck Tuck

Otsustasin siiski kirjutada. Eile istusime koos meie köögis ja vaatasime telekat. Istumise algul juba levis kõlakas, et tuntud rõvesari Nip Tuk vms on tulekul. Selle info kordas üle ka eelnevate saadete vaheaegadel näidatav reklaam, kus skalpell torgatakse pähe kahele tüdrukule korraga - neil on üks pea. Immitseb verd.

Sellel saatel on üks vaataja, kes oli meil külas ja väitis, et see on hea saade ja et seal on ilusaid naisi, rikkaid mehi ja kenasid autosid ning verd ja ila näidatakse seal max 2 sekundit. No tegelikkus oli ikka midagi muud. Sarja alguses läksid 2 meest abielunõustaja juurde, et suudaksid koos firmat teha, kuna üks põrutas teise naist ja siis too leidis, et pole mõistlik ka koos paksudel persest rasva lõigata (mida näidati detailselt). Siis näidati operatsiooni, kuidas kokkukasvanud peadega naistele tehti lahtilõikus. Keeruline ajuoperatsioon arvate? Oh ei! Pekiimumehed lõid noa sisse, panid aju asemele kaltsu ja valmis. Üks lahtilõigatav suri opilaual, teisel keeras sugulane hiljem kraani kinni. Arstid võtsid litsi (ainus vähegi kena naine selles saates, ehkki mitte nii eriti noor) ja nikkusid teda kordamööda. See episood oli filmi pikim osa kus ei olnud ohtralt vere ja rasva ja ila segu ekraanil.

Koos toredasti keppi teinud, olid sõbrad taas sõbrad. Lohistasid kaks surnud naist peapidi kokku ja nõelusid uuesti kinni. MIKS??? Igatahes lobisesid nad samal ajals ja kuulasid toredat muusikat. Saade sai läbi, kas neidudele ka otsapidi koos täisnurkne kirst muretseti jäi juba vaataja mõsitatada.

Kuidas on võimalik, et see sari kellelegi meeldib???