esmaspäev, august 22, 2005

Suve lõpp, nautleme kiirelt.

Töönädal kulges rahulikult ja kiirelt ning ootamatult oligi käes reede. Hiilisin varakult minema ja juba avanesidki suvepäevade väravad minu ees. 2 päeva kena ilma ja laadung värskendavaid vedelikke, mis minu tarbitud kogustes siiski lõpuks ka lapsukese une tõid. Pioneerilaagrites ongi lapsukeste voodid. Kõvad ka.

Laupäeval üks papa tsekkis puhvetit ja tuvastas, et lollid on omale varunud müügiks 8 sorti õlut, a ei tilkagi rummi ega dzinni. Kus kaabakad, seal ise (püüe parafraseerida väljendit "mis valesti, see uuesti"). Viimane kaine autoga tsikk sai päevakäsu (palve) minema vurada ja osta lähimast külapoest ära kogu dzinn mis seal laos on. Laupäev oli dzinnipäev.

Seoses eelnevaga (ja mitte ainult selles postituses) tekkis mõte liituda liikumisega. August augustiks, seda enam ei päästa, aga ehk on sept salveishõn? Sõidaks ringi ja praaliks vabalt? Ning siis oktoobris jooks taas puhast viina? Tuleb/ühineb veel keegi?

Poliitikast: Tallinna Miinisadama teema kogub tuure. Siiani on asjast rääkinud asjassepuutuvad isikud, kuid teema kuumenedes on ka lollid leidnud, et aeg käes wordis uus aken avada ja teemadel sõna võtta. Täna siis Postimehes Toivo Tootsen (ja Päevalehes Marek Strandberg, kes küll tegelt loll ei ole, aga lihtsalt on olnud demagoogialainel).