pühapäev, oktoober 09, 2005

same shit, different weekend

Pühapäev on läbi saamas ja nädalavahetus tühjalt rabeledes möödas. Väga hea! Siiras tänud eilsele ärajäänud peole, täna oli väga mõnus ärgata. Eile vaatasin filmi vendadest Grimmidest ja ei saanudki aru, miks Terry oli just sellisel moel oma aega veetnud. Mingi enserahuldus ilmselt on, kui sa oled rikas ja siis sa otsid Hollywodist omale mingid kuulsad näitlejad ja lased neil oma pilli järgi tantsida, turnida, pikali visata jne. Oleks võinud mingi sisu ka nagu veidi rohkem olla. Paha nõid, needus, blablabla... parim koht filmis oli, kui tsikk küsis, et: "Isa! Kus sa olid kõik need aastad?". No ses mõttes, et vastus ei olnud oluline. Normaalselt näitlesid kõrvalosatäitjad Peeter ja Joonatan, kes minu arust võisid olla Terry sõbrad ja irvitasid koos temaga teiste lollide üle võtetel.

Sushit tegime ka. Ei tulnud eriti hästi välja, kuna filmivaatamisega samal ajal ei ole pühendumus kokandusele eriti arvestatav. A mõned vildakad vetikatorbikud on siiamaani külmakpis.

No ja reedest ma ei räägi.

Ah ja veel - kaubanduskeskustes on need kohad kus saab arvamust avaldada, kuna on rahvaküsitlus. Ärge vastake! Kui muidu ei saa, siis võtke õhupall vastu, aga paber pistke suhu ja ärge tagasi andke. Muidu tehakse äkki kunagi uuesti sama asi. Jabur ajaviide nädalavahetuseks vaestele linnaosa ametnikele. Vähim mida kõik meie seast saavad oma linna hüvanguks teha, on mitte osaleda. Linn on siis Tallinn. Jah kõik ilmselt ei saa, kuna see on vist kohalik haigus... a olge vähemalt mõttes meiega.

Või on see läbi juba ja ma jäin hiljaks? :P