esmaspäev, oktoober 03, 2005

K

Uskumatu, ma kuulsin raadiost AS Kohukese müügijuhi intervjuud sellest, kuidas nende firma ei aimanud ka, et reklaam võib tulla sarnane mõne muu asjaga mis ei ole kohuke. "Mis värvi me siis oleks pidanud selle tegema? Kui oleksime punase teinud, siis oleks ju seostatud selle teatava T-särgiga, mis tähelepanu on pälvinud". Uh... ei, nad ei ole kindlasti poliitilised, ei nad ei ole kordagi suhelnud kerakonnaga, kampaania oli juba ammu planeeritud, see oli välkidee (viimased kaks väidet ei olnud intervjuus kõrvuti), kohuke hoolibki kõigist kuna on väga tervislik, kohuke ongi igaühele kuna neil on suur valik, roheline värv sümboliseerib ainult nende rohelist maailmavaadet jne jne. Lõpeb sellega, et mutid hakkavadki valimispunktides küsima, et mis on Hr Kohukese number, nad ei suuda seda leida nimekirjas.

Muuseas - ma kuulsin sellest kampaaniast augusti alguses ja lihtsalt ei uskunud. Arvasin, et tüüp lihtsalt praalib. A võta näpust.

Nädalavahetus oli kodune ja vaikne, kui reedeõhtune vestlusring välja arvata. Juttu jätkus kauemaks. Tegudeni siis mõni teine kord.

Silmad on väsinud, ilmselt mingi viirus.