laupäev, detsember 30, 2006

Päevad sassis, tihti napsune

Märkasin apteegis, et kõigil uutel sügiseravimitel on peal märkus "ei tee uimaseks". Palusin omale ravimit, mis teeks uimaseks, aga neil ei olnudki enam selliseid. Möödas on ajad, kus jõid kuuma tassi ravumit ja suikusid unne kuni tervenemiseni. Nüüd on kõik rohud mõeldud töö juures püsti paranejatele, et ikka kauem põeks ja toodaks juurde ka kvaliteetset uut tarbijaskonda. Uimaseks tegevad ravimid on koos suhkrut sisaldavate nätsudega ajaloo prügikastis.

Jah, olin siin haige vahepeal. Gaimani American Gods sain seoses sellega viuhti läbi. Haigus ei takistanud osa võtta aktiviteetidest. Vahel.

Elisa pakub kiiret internetti. Kolm korda uurisin, et kas liitumistasu on - vastati, et ei ole. Lubasid lepingu saata postiga ja küsisid eraldi postiaadressi. Täna, lauba hommikul kell 11 oli kuller lepinguga ikka paigaldusaadressil, helistas mobiilile, nõudis et ma kohale tuleksin, muidu viib lepingu Narva maanteele ja jätab sinna. Hetkeks mõtlesin talle palju õnne soovida ja teele saata, aga siis ikka leebusin halva teeninduse peale ja läksin. Whadda misteika tu meika. Lepingus oli kohe kirjas, et paigaldustasu on 1000 eeku. Kuller loomulikult ei teadnud midagi. Ütlesin, et ma ei saada lepingu teist poolt tagasi, kuna pean veel arutama Elisa inimestega. Seepeale rabas kuller minult käest mõlemad lepingu pooled ja ka üldtingimused ja ütles, et kui alla ei kirjuta, siis ei saa midagi omale jätta. Ehkki ta oli Eesti Postist mitte Elisast läks ta ikka ilgelt närvi tekkinud olukorra peale.

Milliseid internetipakkujaid siis veel on siin proovida? Starman mul muidu on siiamaani alles, aga arvasin, et äkki upgreidin vaikselt interneti kiirust ja loobun pildiedastusest, kuna olen närb telekavaataja.

A no palju õnne siis ja head lõppu!