teisipäev, veebruar 13, 2007

Kust lollid oma info võtavad?

Nii nagu on inimesed kes räägivad, et jaanalinnud hoiavad hirmu puhul oma pead maa all, on ka inimesed kes kuuluvad reformierakonda. Siin üks päris pandav tibu. Kahju ainult, et ta kirjutama õppis, nii ei pruugigi mehele saada. Kohe kui ta oli seal oma asjad kirja pannud leidsid teised inimesed hetke selgitada. Ma arvan, et need teised inimesed on peded või naised kuna heteroseksuaalne mees sellisele jänkule küll pisiasju niimoodi ninnukese peale ei viskaks:

Täna kommenteerime politoloog Anna-Maria "professionaalsem ja tasakaalukam poliitika" Galojani valimisteemalist kodulehekülge: http://anna-maria.ee/poliitik.php

Tsiteerime:
"ÜHE HÄÄLEGA valiti Hitler oma partei esimeheks 8. novembril, 1923 valisid Müncheni õlletoas hiljutiloodud revolutsioonilise poliitpartei liikmed omale juhti. ÜHEHÄÄLELISE enamusega sai natsipartei liidriks endine sõdur nimega Adolf Hitler"

"ÜHE HÄÄLEGA otsustati, et USA riigikeelekes saab inglise keel. Aastal 1776 valis Kongress USA ametlikku riigikeelt. Inglise keel võitis saksa keele ees ÜHE häälega.."

"ÜKS HÄÄL tagas Toomas-Henrik Ilvesele presidenditooli.
Sügiseste presidendivalimiste ajal sai määravaks ÜHE valijamehe hääl. Eesti vabariigi presidendiks sai Toomas-Hendrik Ilves. Arnold Rüütlit ei valitud tagasi."

Kommenteerime:
1. Adolf Hitler sai nimetatud valimistel 543 poolt- ja ühe vastuhääle.

2. Omad Joped on alati arvanud, et fakt riigikeele mitte-olemasolust USA-l kuulub vähemalt põhikooli ühiskonnaõpetuse raames omandatavate kohustuslike teadmiste juurde, rääkimata siis veel ülikooliharidusest. Teadmiste olemasolu ei saa aga, nagu Anna-Maria kodulehekülg veenab, mõningate mõtteoperatsioonide avaldamise eelduseks pidada.

3. 1776. aasta sündmust ei ole samuti kunagi toimunud.

4. Kuid kaheksa märgistamata sedelit?

Omad Joped esitab siinkohal retoorilise küsimuse: milles seisneb professionaalsem poliitika, mille eest Reformierakond seisab?

Omad Joped vabandab kõigi intelligentsete inimeste ees, kes pidid raiskama oma väärtuslikku aega selle pressiteate lugemiseks. Omad Joped kinnitab, et meie kavatsuste headus saab alla jääda vaid Reformierakonna poliitika professionaalsusele.

Omad Joped
Professionaalse kretinismi osakond
Huumoridivisjon


Leiu eest tänu Leheneegrile. Ma lihtsalt ei saanud seda siia üle kandmata jätta. Ainus küsimus mis veel sel teemal õhku jäi - wtf on omad joped? Mingid rahvuskala käsilased?

Sildid: , , ,