esmaspäev, märts 28, 2005

Pikk nädalavahetus

Neljapäev tundub praegu mõeldes ikka jube kauge aeg. Nii kauge, et nagu oleks mingi eelmine kuu olnud. Peaks oma elutempot maha võtma, muidu vuhiseb elu liiga kiiresti mööda. Nali, tegelt ei võta mingit tempot maha :)

Neljapäeval pildistasin veidi ja siis veinitasin veidi. Levikas oli kinni kui sinna jõudsime, lollid ei olnud aru saanud, et tegelt on reede. Päris-reedel kui ma ärkasin, siis oli kohe selge, et asun Tartusse minema. Ilm oli õige, tuju oli ka õige, sisemine astroloog andis mõista, et ka tähtede seis oli õige. Tartus trehvasin Orm Kaarlit, kes tegi \o/ kohe kui mind nägi. Tegin vastu. Oleme temaga ilmselt nüüd sina peal, kui ta rääkima õpib.

Laupäeval nägin ära Inga uue kodu, tema sugulased, meesstrippari, ilutulestiku ja ilusa alluva. Sellest oli mulle veel vähe ja läksin ning vaatasin linna peal veel mitu asja ära. Avastasin näiteks, et inimesed suhtlevad ikka jube mitmel tasandil. Rääkisin ajaloost ja välismaal töötamisest ning õppimisest jne, aga tegelt vist hoopis muust. Õnneks ei kõnelnud lõpuni vaid kimasin koju. Vahel on nii lihtsalt targem. Kell oli ka juba 7:30 (sisaldab riiklikku ajavargust).

Pühapäeval vaatasin filmi Robotid. Tõlge oli kesine, film väääga lastele. Ei olnud eriline hitt, ehkki oleks võinud olla. Peale kino vajasin veel meelelahutust, avastasin poest ühe Rex Stouti raamatu, mida ma mingi ime läbi veel lugenud ei olnud. Loodan, et kunagi leian veel mõne sellise.

On esmaspäev ja ilm on ilus - mis veel hästi läheb? :P