reede, juuni 17, 2005

elu ei peagi lihtne olema

Ja ei ole ka. Samas kui mõistad seda, siis on võimalik enesega rahu teha millalgi. Eesmärk elus peab olema, aga kunagi ei tohi unustada, et oluline on protsess, tee selle eesmärgini, mitte kohale jõudmine. Minek ongi ju su elu, mitte elu ei hakka siis kui eesmärk käes. See ei tähenda hetkel, et peaks valima lihtsald eesmärke - võivad olla ka kauged ja kummalised. Kui juba targutamiseks läks, siis ka paar klisheed - "If there is will, there is a way", "kui sa ütled, et saad millegagi hakkama, või sa usud, et sa ei saa - igal juhul on sul õigus" ja mu isiklik lemmik "õilsad ei konkureeri".

Ok, pärisjuttu ka veidi. Eile tutvusin keskerakondlasega, kes oli täitsa nitshevoo. No oli homo ja võib-olla veidi lihtsustatud arusaamaga suhtekorraldusest, aga selle kõik võib vist tema nooruse ja lastetoa arvele panna. Muidu tore sell, hängis ühe Tallinna kalli hotelli restopoolel ja tõmbas jointi avalikult. Keegi ei teinud välja, ainult kelnerid olid veidi närvilised. Niiet inimesi on igal pool, isegi keskerakonnas. Chill.

Jaanipäeva plaanid on ikka veel lahtised, niipalju on teada, et Vilsandi jääb ära. Ilmselt üldse saarele ei lähe. Ilmselt ei jää ka Tallinna. Vaatame mis saab. Aega veel on.

Täna on bossi sünnipäev, seda ei juhtu iga päev, peaks ära hiilima.