neljapäev, märts 01, 2007

Selg valge

Või no igatahes mitte käsi. Pidevalt hooplesin, et mul on nii vana auto, sinna ikka keegi sisse ei murra. Ja nüüd tulemus käes, täna öösel käidigi. 91. aastal toodetud Omega!!! WTF küll??? Alguses oli proovitud juhipoolse ukse lukku lahti keerata, aga kuna see võtmegagi vaevu õnnestub, siis polnud edu... ainult lukuauk on nüüd kordi suurem. Siis prooviti kõrvalistuja kohalt, aga see lukk ei ole juba aastajagu fungand. Ja siis oli sisse löödud aken, tagumine kolmnurk, pindalalt kõige väiksem autos, teoreetiliselt kõige raskem lüüa. Aga ära oli tehtud, tagaiste kilde täis! Uks oli ka avatud. Midagi kadunud ei olnud (vähemalt ei meenu küll). Pleieri kõrvaklapid tagaistmel, muid suvavidinaid autos jne... ei miskit.

Üks versioon on, et mu auto oli lihtsalt nii sitane nüüd lõpuks, et paistis silueti järgi mingi tutikas limusiin. Kui värdjas sisse istus, siis alles tundis ära eelmise sajandi hõngu ning põgenes. Mine võta kinni.

EDIT: Müüa 91. Omega, sõidab nigu miilenki, üks aken veidi puru, ühel tiival pisike mõlk (mille saab välja lüüa, aga millega kaasneb samas põnev legend), katuseluuk, suht uued (1a) genekas ja starter, mis on suurema mootori omad, ehk siis ka -25 juures käivitub JIIHAAA saatel. Pardakompuuter olemas. 10 sajale. 2,0 mootor. Originaalraadio. Hästi hoitud (loe: pestud harva), roostetki napib. Hinnaks võiks olla viisteist tonni. A kauple - kui hea mees oled ja raha tõesti ei ole, ehk lasen veidi alla. Ma lihtsalt ei kujuta ette, et normaalselt sõitev auto peaks palju vähem maksma. Igatahes alla kümne ei saa.

Sildid: , , ,