reede, detsember 17, 2004

Ilusad naised

On reede õhtu ja istun oma köögis ja tsekin ümbrust. Pizza on kõhus ja seedib. H on ka köögis, aga pizza jaoks jäi ta 5 minsa hiljaks. Kui üldse annab omas kodus kuhugi hiljaks jääda. Ilma annab küll jääda.

Plaane õhtuks veel ei ole, ehk siis kõik mis on siiani välja pakutud ei ole kuidagi piisavalt köitev. Kas ma muutun valivamaks aasta lõpus? Kas suvaline viinavõtukas suvalises köögis ei sobi enam? Maybe. Igatahes on siiani mitu lakkumist välja pakutud, kuid kuidagi ei ole tõmmet... või siis janu.

M abiellus eile ja väga omapärasel ja vaiksel moel. Võtsime siiski enne magama minekut paar klaasi veinigi ja siis läksingi britsi mängima.

Postituse nimi on sellepärast selline, et kirjutasin mis pähe tuli.

Jah, ma kukkusin eilse eksami läbi, aga see on poohui, kuna kuu aja pärast saan uuesti teha ja ka siis on veel paadid endiselt kaile tõstetud. No hurry. Eile tegin paar näpukat joonlauaga ja oligi - vale start, kõik vale. Hiljem oleks ehk veel ära rääkinud, aga siis joonistasin ähmiga hoovuse mõju vektori valesti ja oligi tuksis. A ärgem põdegem, tegelegem parem kiirete asjadega, et mida reedeõhtuga ette võtta...