laupäev, mai 21, 2005

a et mis siis yldse oli

no eile kui 2rkasime, siis lasime omale rannas veel kerge jume p2evitust peale, sest ilmselgelt oli meie europiidne p2ritolu veel t2helepanelikul vaatamisel tuvastatav. siis alustasime kombineerimist. ostsin absoludi ja kokteiliaineid ning liikusin plaza realile, kus misha oli juba ootamas. misha viis meid kirikust m88da yhte veidrasse hoovi, kus franco oli kunagi inimesi tapnud. iidsed seinad olid kaetud kuuliaukudega, massacre ma ytlen. olulisemad on siiski inimesed kes sinna kogunema hakkasid. yhel hispaania kutil oli kitarr ja ta teadis kuidas sellega ymber k2ia - oo kuidas teadis. umbes poole tunni p2rast meil pidu lehvis, kitarri ja yhe veidra peruu pilliga saadeti hispaania rahvarytme ning k6ik laulsid. yhed helistasid teistele, et v6tke pillid kaasa, rolleri selga ja marss siia. kohale ka tuldi. good people.

Kuna meil oli vaja leida yks meie tiimiliige, siis liikusime maremagnumisse irish windi, kus vastav tiimiliige ka oli. kuna ta oli suutnud endast 6ige mulje j2tta (good people), siis olid talle juba p2ris mitu tundi seal puhvetis k6ik joogid tasuta (muidu 6,5 eurot per viinakoks), niiet meie tiim oli yhtlases tegevusvalmiduses.

terve k6rts oli t2is priti b6kke, kes on siin veel paaalju j2ledamad kui eestis. eestis on stagparty v6i paar, aga siin oli neid ikka sadu. oink oink. rahvuslased nagu me oleme me ei andnud alla ja ei l2inud 2ra, kuna tundsime, et kodumaa vajab teenet. esmalt me tegime neist laulu (karupyksid muusikale, ema-poega teema), siis aga asusime asja juurde ning seletasime neile kui sitt koht on eesti. suvel on seal harva yle 10 kraadi, naised on koledad, t2navad pikad ja sirged ja hallid. kuritegevus on nii suur, et juba lennujaamas saab nuga. ma usun, et t2nu meie ennastsalgavale tegevusele hoiab v2hemalt paarkymmend sellist paaviani ennast nyyd mujal riikides.

edasi tuli klubi6htu, kohtusin paljude p6nevate inimestega kuni j6udis k2tte hetk, kui toimus mu varanatukese lahkumine mingi muki kaudu. aga no poogen, juba orgunnime lahendust.