kolmapäev, september 14, 2005

The fact that you are paranoid doesn't mean they aren't after you!

Einseln tõdeb tänases slõlehes, et ta ei ole kuulnudki ühest Bushi salajasest uurimisrühmast. Einselnil pole ikka üldse allikaid. Ma vean kihla, et ta ei tea isegi mitmest minu salajasest asjast, Bushist omadest rääkimata.

Veel oli Slolehe loos juttu sellest, et kopter tulistati alla inimeste poolt, kes plaanivad USAs riigipööret. No ei tea. Mina jälle kuulsin, et kopteri pardal oli mees kes oli päästnud kapten Pihti ja et ta rööviti ning lavastati õnnetus. See jutt vist hääbus kui piloot ka leiti. Ja siis selle asemel, et vait olla hoiab õnnetuse uurimisgrupp ennast stiilselt fookuses tilgutades detaile ja vaadates äraseletatud näoga kaugusesse. Reedel andsid pressika, et esmaspäeval annavad inffi. Kogu nädalavahetuse lugesid seda uudist ette kõik raadiod. Põnev, eks? Meedia võiks vahelduseks nüüd veidi sarjas Buss surnud tüdruku juurde tagasi tulla ja siis kuu lõpus uuesti kopteri teema läbi lahata.

No igatahes kui mitme kuu tagant Slolehte lugeda, siis saab shoki ja peab veidi rahunema. Huvitav kas keegi loeb seda ka iga päev? Äkki ma peaks nüüd eilse Kroonika ka ette võtma, niikuinii on päev mokas ja reaalsus on hägune. :P