teisipäev, veebruar 28, 2006

Lumine elu

Kuld on külm ja hingetu. Seepärast lõin papi laiaks iPod Nano peale. Subskraibisn ennast podkastidesse Delfis, Kuku raadios ja Berkley ülikoolis. Nüüd põle muud, kui peab hakkama klapid kõrvas ringi ülbama. Peaksin täna ka portsu audioraamatuid saama. Trendi mõttes ja olemaks alternatiivne loen veel portsu koomikseid ka läbi. Spider Jerusalem on äge tüüp, ehkki tema lemmiktoit (soojad karibuusilmad Eskimo Kiirtoidust) takistab tal kohe kõigile ajakirjanikele rollimudeliks saamast.

Nädalavahetusel näiteks avasin grillimishooaja merekaldal. Vaba vett enne põldki kui pidi Vormsi teise otsa sõitma, aga seal oli kõik kena. Vorstid ise ehk olid veidi vesised. Järgmisel päeval sõitsin noarootsi, seal oli ka sürr. Meri võiks kogu aja jääs olla, aga nii soe, et saab ka ujumas käia samal ajal kui jääteedel ringi rallida. Kui planeeti samas tempos edasi reostada, siis ehk saabki muidugi madalamates kohtades nagu Läänemeri kunagi kooriku peale. Pole vaja siis sildu ega midagi.

Hardo Aasmäe seletas täna telekas, et linnugrippi pole vaja eriti karta, ainult ei maksaks haigeks jääda. Et see gripp on tavaline lindude haigus ja haiged linnud ei tule Eestisse, kuna nad lennates ju kukuvad enne surnult maha. Tulevad need, kes on terved ja siis need kes viirust vaid kannavad, aga no neid peab kartma, aga muidu pole mõtet karta. Või midagi sellist. Lihtsalt tegi suu lahti ja sõnad tulid. Täitsa proff. Ma arvan, et ta ärkas peale saadet üles, vaatas kordust ja irvitas.